Etiket Sonuçları: Atatürk

Kas

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikal edişinin 81. yıl dönümünde okulumuzda düzenlediğimiz bir törenle andık.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını okulumuzda coşkuyla kutladık.

Ekm

Okulumuz ile üniversiteler arasında düzenlenen iş birliği protokollerinden sonra bir lise ile de ortak çalışmalar yürütmek için protokol imzalandı.

Kurtuluşa giden yolun ilk adımı, Atatürk´ün Samsun´a çıkışının 100. yılında okulumuzda 19 Mayıs Atatürk´ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramını coşkuyla kutladık.

Nis

Kurtuluş mücadelesine yön veren meclisin açılışının 99. yıl dönümünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çcouk Bayramını kutladık.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk´ü ölümünün 80. yıl dönümünde düzenlediğimiz törende sevgi ve saygıyla andık.

Ekm

Cumhuriyetimizin 95. yılını okulumuzda coşkuyla kutladık.

Bayramı spor salonumuzda gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle kutladık.

Nis

Kültür Merkezinde düzenlediğimiz programda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladık.

18 Mart 1915 Çanakkale Deniz Zaferinin yıldönümünde düzenlediğimiz törende tüm şehitlerimizi saygıyla andık.

Haydarpaşa Lisesi Tarihçesi