Etiket Sonuçları: müdür

Üst düzey eğitim yöneticilerimiz okulumuzu ziyaret etti.

Ağu

16 Ağustos'ta görevine başlayan müdür V. Kemal Oral okulumuzdaki ilk mesai günlerinde ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Ağu

Okulumuzda 25 Eylül 2014 tarihinden beri müdürlük görevinde bulunan Dr. Ömer Faruk Araz, 16 Ağustos 2019 tarihi itibariyle görevinden ayrılmıştır.

Ock

Talim Terbiye Kurulu Başkanı Alpaslan Durmuş ve Maarif Müfettişleri İstanbul Koordinatörü Hastürk Yılmaz, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, Şube Müdürü Hasan Akgül okulumuzu ziyaret etti.

Ara

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Yurdumun Değerleri" Projesi kapsamında yurdumuzda kalan öğrencilerle "Mehmet Akif" temalı bir program gerçekleştirildi.

Ekm

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte okulumuzda gazilerimizi ağırladık.

Ara

Sevgili Haydarpaşalılar. Bu röportajımız öncekilerden biraz daha farklı. Şöyle ki, Haydarpaşa Lisesi 1949 yılı mezunu olan Mustafa Çaldağ, sonrasında Eğitim Enstitüsünde okumuş ve öğretmen olarak Anadolu’da göreve başlamış. İlerleyen yıllarda İstanbul’a tayin olan Mustafa öğretmen, öğrencisi olduğu Haydarpaşa Lisesine müdür yardımcısı olarak geri dönmüş. Mustafa hoca ile Haydarpaşa Lisesindeki öğrencilik ve yöneticilik yıllarını, unutulmaz öğretmenlerini konuştuk.

‘Masalcı Baba’ Eflatun Cem Güney ve Mahir İz’in öğrencisi olmuş, okula ilk kız öğrencilerin alındığı yıl mezun olmuş, yöneticilik yıllarında okulda yaşanan yangın sonrası tıbbiye döneminden kalan amfilerin küçültülerek dersliğe dönüştürüldüğü günleri yaşamış Mustafa Çaldağ ile yaptığımız iki saate yakın süren röportaj.