Goethe Video Yarışmasında Birincilik Yine Bir Haydarpaşalının

Öğrencimiz video yarışmasında birincilik kazandı.

Goethe Enstitüsü - Türkiye tarafından düzenlenen Video Yarışmasında, geçen sene olduğu gibi birinciliği yine bir Haydarpaşa Lisesi öğrencisi kazandı. 2017-2018 Eğitim öğretim yılında Almanca Sertifika Programına devam eden öğrencimiz Nihan Arı katıldığı yarışmada birinci oldu ve 2019 yazında Goethe Ensitüsünün Almanya´da düzenleyeceği iki veya üç haftalık bir kursa katılmaya hak kazandı.

Başta öğrencimizi, ebeveynini ve kursta emeği geçen Almanca öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Enstitü sitesindeki habere göz atmak için tıklayın.

Öğrencimize birincilik getiren videoyu izlemek için tıklayın.

One of our students took the first place in a video contest.

In the video contest organized by Goethe Institute-Turkey a Haydarpaşa High School student won the contest as it had been in last year.Our student,Nihan Arı who continiued the German certificate program became first in the contest and was awarded  a two or three week  language program in Germany  which will be organized by the Goethe Institute next summer.

We congratulate firstly our student, her parents and the German Teachers who put great effort to the course.

Translated by Leo Selim Soikkeli (HL85)

Okul Yönetimi
22.09.2018