Etiket Sonuçları: gezi kulübü

Haz

9. Sınıf öğrencilerimizle Topkapı Sarayını gezdik.

Gezi-Tanıtma ve Turizm kulübü tarafından 1 Mayıs 2019 tarihinde "Safranbolu-Amasra" gezisi yapıldı.

Türk Tarihi ve Medeniyeti Kulübünün düzenlediği gezide El-Cezeri´nin tasarladığı eserlerin 800 yıl sonra bir araya getirildiği "El-Cezeri´nin Olağanüstü Makinaları" isimli sergi ziyaret edildi.

Kas

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İSKİ arasında imzalanan protokol kapsamında Ömerli İçme Suyu Arıtma Tesisleri ile Paşaköy İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesislerine Gezi, Tanıtma ve Turizm Kulübü olarak 42 öğrenci ve 3 öğretmen eşliğinde eğitim gezisi yapıldı.

Ara

Türk Tarihi ve Medeniyet Kulübü ve Gezi Kulübü tarafından düzenlecek gezilerin ilkinde öğrencilerimiz Osmanlı Başkentlerinden Bursa´yı gezdi.

Kas

Gezi Kulübü tarafından düzenlenen gezide TÜYAP´ta gerçekleştirilen 36. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarındayız.

Gezi-İnceleme ve Turizm Kulübü organizasyonu ile İspanya’da idik.

Haz

5 Haziran 2016 Pazar günü Gezi tanıtma ve Turizm Kulübü organizasyonu ile “Abant –Gölcük Gezisi” gerçekleştirdik.

Gezi-Tanıtma ve Turizm Kulübünün organize ettiği Balkan turu gerçekleştirildi.