2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇILIŞ TÖREN PROGRAMIMIZ

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Tören Programımız Göztepe'de okulumuza tahsis edilen binamızda Hazırlık sınıflarımız da dahil olmak üzere tüm öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleşecektir.

Göztepe'de okulumuza tahsis edilen bina konumu için https://maps.app.goo.gl/PpLr83mxA31YiUzX7

Okul binamız Göztepe Metro durağından Fikirtepe tarafına doğru 2 numaralı çıkış sonrası,okula yaklaşık 5 dakika yürüyüş mesafesindedir.

Açılış Tören Programımız 08.00 başlayacak olup tören akışı aşağıdaki gibi olacaktır;

1-Mezunlar Bandosu ve eski mezunlarımızın tören alanına teşrifi, 07:45

2-Mezunlar Bandosu eşliğinde Hazırlık Sınıflarımızın öğretmenleri eşliğinde tören alanına alınması, 08:00

3-İstiklal Marşımız

4-Açılış ve Konuşmalar

5-Okul Tanıtım Ekibi belge töreni

6-TÜBİTAK Bilim Olimpiyatlarında 2.aşamaya geçen öğrencilerin belge töreni

Bu aşamada 9,10,11,12.sınıflarıımız Göztepe binamızda derse girerken,Hazırlık sınıflarımız Medeniyet Üniversite'sinde gerçekleşecek program için hareket edeceklerdir.

Medeniyet Üniversitesi'nde düzenlenecek programda Haydarpaşa Lisesi tanıtımı,Medeniyet Üniversite Öğretim Görevlisi tarafından ''İLK DERS''in verilmesi,okul yönetimi ve rehberlik servisi tarafından öğrenci ve velilerimize ortaöğretime yönelik rehberlik edilmesi ve kapanış yer alacaktır.Hazırlık sınıflarımız 12 eylül 2023 Salı gününden itibaren Hafize Özal Ortaokulu'nda eğitim ve öğretime devam edeceklerdir.

Yeni eğitim öğretim yılımızın tüm ülkemize uğurlu olmasını temenni ediyoruz.

Yayın: 04.09.2023 - Güncelleme: 04.09.2023 17:37 - Görüntülenme: 7806