2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇILIŞ TÖRENİMİZİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRDİK

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Açılış törenimzi coşkuyla gerçekleştirdik.

Törenimize Haydarpaşa Lisesi Eğitim Vakfı Başkanı Sayın Emin Gökalp BAŞ ve Vakıf Mütevelli Heyeti,Haydarpaşa Lisesi Mezunlar Derneği Başkanı Sayın Nejat DOĞAN ve dernek üyeleri,Haydarpaşa Lisesi Spor Kulübü Başkanı Sayın Tayfun  KARDEŞ ,Mezunlar Bandosu üyeleri,çok değerli mezunlarımız,velilerimiz ve sevgili öğrencilerimizin katılımı ile geleneksel Hazırlık sınıflarını karşılama törenimizi gerçekleştirdik.

Mezunlarımızı temsilen bu yıl Cerrahpaşa İngilizce Tıp Fakültesine 2024 YKS 118.si olarak yerleşen Nur Beril YÜCEER öğrencilerimize ilham veren konuşmasını yaptı.2024 YKS ilk binde yer alan 86.dönem mezunlarımıza,okul tanıtımında görev alan öğrencilerimize belge töreni ve okulumuzda ilk defa bu yıl görev alacak öğretmenlere rozet takma töreni düzenlendi.

Göztepe binamızdaki törenin ardından Medeniyet Üniversite'sinde Hazırlık Sınıfı öğrenci ve velilerimize, değerli mezunumuz Felsefe Profesörü Sayın Oktay TAFTALI tarafından  "İlk Ders" verildi. Üniversitedeki programda İngilizce ve Almanca Hazırlık sınıflarımıza ilk 10'da yerleşen öğrencilerimize Haydarpaşa Lisesi Eğitim Vakfı tarafından rozet takılarak ödül verildi.Öğrenci ve velilerimize okul işleyişi hakkında Rehberlik Servisi ve yönetim tarafından yapılan bilgilendirme ile tören sona erdi.

Törenimizin gerçekleşmesinde katkı sağlayan Medeniyet Üniversitesi Rektörü Sayın Gülfettin ÇELİK'e,Rektör Yardımcısı Sayın Fatih SARIOĞLU'na, Haydarpaşa Lisesi Eğitim Vakfı'na, Okul Aile Birliğimize, Mezunlar Derneği'ne, Mezunlar Bandosu'na şükranlarımızı sunarız.

Tüm öğretmen,öğrenci ve velilerimize başarılı ve sağlıklı bir eğitim öğretim yılı diliyoruz.

10-09-202410-09-202410-09-202410-09-202410-09-2024

Yayın: 10.09.2024 - Güncelleme: 11.09.2024 14:34 - Görüntülenme: 974