Etiket Sonuçları: ingilizce

Nis

İngilizce Konuşma Kulübü tarafından dördüncüsü düzenlenen İngilizce Bilgi Yarışması ´Quiz Show´ hazırlık sınıfları arasında yapıldı.

Nis

Öğrencilerin İngilizce dilinde yaratıcı hikaye yazma becerilerini geliştirmek amacıyla Fenerbehçe Koleji tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “İstanbul Liseler Arası 4.Geleneksel Yaratıcı Hikaye Yazma Yarışması”na iki öğrencimizle katıldık.

Ara

Haydarpaşa İngilizce Münazara Turnuvası 2019 (Haydarpaşa Debating Championship 2019) 9-10 Şubat 2019 tarihlerinde yapıldı.

Haz

Hazırlık sınıfı öğrencilerimize Bahçeşehir Üniversitesi Hazırlık Birimi tarafından yapılan sınav sonucunda hak ettikleri sertifikaları verildi.

İngilizce Hazırlık Sınıfı

Haz

Hazırlık sınıfı öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından düzenlenen sene sonu gösterisi "Prep Show" Orhan Özokur Konferans Salonunda yapıldı.

Ara

Global Scribes katılımcısı öğrencimiz Haziran´da Boston´da yapılacak olan TEDx Konferansında konuşmacı olarak seçildi.

Mrt

İngilizce Konuşma Kulübü tarafından üçüncüsü düzenlenen İngilizce Bilgi Yarışması ´Quiz Show´ hazırlık sınıfları arasında yapıldı.

Mrt

Haydarpaşa Lisesi Liseler Arası İngilizce Münazara Turnuvası (Haydarpaşa Debating Championship 2018) yapıldı.

Ock

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından hazırlık sınıfı bulunan okulların hazırlık sınıfı öğrencilerine yönelik yapılan SÖZ SENDE Serbest Konuşma Yarışmasında ilk üçe giren öğrencilerimiz dil kampında.

Ock

Debate Kulübü tarafından düzenlenen Sınıflar Arası İngilizce Münazara Turnuvası finali 11 Ocak Perşembe günü yapıldı.

Ara

Hazırlık sınıfı öğrencileri tiyatrodaydı. Öğrencilerimiz Kenter Tiyarosunda dünyaca ünlü klasik Oliver Twist oyununu ilgiyle izlediler.

Ara

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Söz Sende Serbest Konuşma Yarışması yapıldı.

İngilizce Konuşma Kulübü

Ara

Sınıflar Arası İngilizce Münazara Yarışması devam ediyor.

Haz

İngilizce bölümü tarafından düzenlenen münazara yarışması (Debate) sonuçlandı.