Etiket Sonuçları: mun

Kas

Öğrencilerimizden Leo Selim Soikkeli 30 Ekim 2019 - 2 Kasım 2019 tarihleri arasında Cenevre'de düzenlenen WIMUN Geneva 2019'da (Dünya MUN Birlikleri Federasyonu Uluslararası MUN Konferansı Cenevre 2019) okulumuzu temsil etti.

Kas

Münazara ve Hitabet Derneği tarafından düzenlenen Türkiye Çaylaklar Münazara Şampiyonasına katıldık.

MUN - Model Birleşmiş Milletler (Model United Nations) Kulübü

Ara

Haydarpaşa Lisesi Münazara Turnuvası 9-10 Mart 2019´da İstanbul dışından okulların da katılımıyla toplam 80 takımla gerçekleştirildi.

Ara

Haydarpaşa İngilizce Münazara Turnuvası 2019 (Haydarpaşa Debating Championship 2019) 9-10 Şubat 2019 tarihlerinde yapıldı.

Ara

MUN Kulübü tarafından düzenlenen Haydarpaşa Lisesi Model Birleşmiş Milletler Konferansı 28-31 Ocak 2019 tarihlerinde okulumuzda yapıldı.

Ara

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Yurdumun Değerleri" Projesi kapsamında yurdumuzda kalan öğrencilerle "Mehmet Akif" temalı bir program gerçekleştirildi.

Ara

İstanbul Çaylaklar Münazara Turnuvası 15-17 Aralık´ta okulumuzda yapıldı.

Şbt

Haydarpaşa Lisesi Open ´18: Liseler Arası Münazara Turnuvası 12-13 Mayıs´ta okulumuzda düzenlendi.

Mrt

Haydarpaşa Lisesi Liseler Arası İngilizce Münazara Turnuvası (Haydarpaşa Debating Championship 2018) yapıldı.

Şbt

Bilim Buluşmalarının dördüncüsünü Dr. Semir Beyaz ile gerçekleştirdik.

Şbt

MUN Kulübü tarafından düzenlenen Model Birleşmiş Milletler (Model United Nations - MUN) Konferansı 29 Ocak - 1 Şubat 2018 tarihlerinde okulumuzda yapıldı.

Ock

Debate Kulübü tarafından düzenlenen Sınıflar Arası İngilizce Münazara Turnuvası finali 11 Ocak Perşembe günü yapıldı.

Haydarpaşa Lisesi Münazara Kulübü

Ara

Sınıflar Arası İngilizce Münazara Yarışması devam ediyor.

Kas

Ev sahipliği yaptığımız hazırlık tunuvası 25-26 Kasım´da yapıldı.

Kas

Münazara Kulübü öğrencilerimiz çalışmalarına devam ediyor.

Kas

Model United Nations (MUN) Kulübü tarafından düzenlenen Proje Döngüsü Yönetimi (Project Cycle Management) Eğitimi tamamlandı.

Münazara Kulübü

Ekm

Okulumuzda 2017-2018 Eğitim Öğretim yılından itibaren faaliyet gösteren Münazara Kulübü çalışmalarına başladı.

İngilizce bölümü tarafından düzenlenen münazara yarışması (Debate) sonuçlandı.