Etiket Sonuçları: turnuva

Kas

Münazara ve Hitabet Derneği tarafından düzenlenen Türkiye Çaylaklar Münazara Şampiyonasına katıldık.

Haz

5-18-19 Mayıs 2019 tarihlerinde gerçekleşen İstanbul Kulüpler Şampiyonluğu’nda okul takımı üyelerimizden, hazırlık sınıfı öğrencileri Hamza Efe ve Dilara’nın da oynadığı Haydarpaşa Lisesi Spor Kulübü 3. olmuştur.

Satranç Kulübümüz tarafından düzenlenen turnuva sona erdi.

Mrt

Haydarpaşa Lisesi Scrabble Kulübü tarafından düzenlenen Liseler Arası Scrabble Turnuvası

Ara

Haydarpaşa Lisesi Münazara Turnuvası 9-10 Mart 2019´da İstanbul dışından okulların da katılımıyla toplam 80 takımla gerçekleştirildi.

Şbt

Haydarpaşa Lisesi tarihinde ilk defa hentbol turnuvası düzenlendi.

Ara

Haydarpaşa İngilizce Münazara Turnuvası 2019 (Haydarpaşa Debating Championship 2019) 9-10 Şubat 2019 tarihlerinde yapıldı.

Ock

Scrabble Kulübü tarafından okul içinde düzenlenen turnuvaya 40 öğrenci katıldı ve hünerlerini sergiledi.

Ara

İstanbul Çaylaklar Münazara Turnuvası 15-17 Aralık´ta okulumuzda yapıldı.

Şbt

Haydarpaşa Lisesi Open ´18: Liseler Arası Münazara Turnuvası 12-13 Mayıs´ta okulumuzda düzenlendi.

Scrabble Turnuvası tarafından düzenlenen okul içi turnuvamız tamamlandı.

Mrt

Haydarpaşa Lisesi Liseler Arası İngilizce Münazara Turnuvası (Haydarpaşa Debating Championship 2018) yapıldı.

Şbt

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen Basketbol Turnuvasında takımımız ikinci oldu.

Kas

Ev sahipliği yaptığımız hazırlık tunuvası 25-26 Kasım´da yapıldı.

Kas

Münazara Kulübü öğrencilerimiz çalışmalarına devam ediyor.