Etiket Sonuçları: üsküdar

Kas

Futsal kız takımımız ilçe finalinde Mihrimah Sultan Anadolu İmam Hatip Lisesine 2-1 yenilerek ikinci olmuştur. Erkek takımımız ise üçüncülük maçında Burhan Felek Anadolu Lisesi ile karşılaşmış, penaltılara giden maçta rakibini 9-8 yenerek ilçe üçüncüsü olmuştur.

Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek pansiyonumuzda kalan öğrencilerle "Aile Sıcaklığında Sohbetler" gerçekleştirdi.

Üsküdar İlçe Spor Turnuvasında erkek ve kız takımlarımız final oynadı.

Şbt

Haydarpaşa Lisesi öğrencileri, Edebiyat öğretmenleri eşliğinde Bağlarbaşı Kültür Merkezinde düzenlenen Üsküdar Kitap Fuarını ziyaret ettiler.

Ock

Talim Terbiye Kurulu Başkanı Alpaslan Durmuş ve Maarif Müfettişleri İstanbul Koordinatörü Hastürk Yılmaz, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, Şube Müdürü Hasan Akgül okulumuzu ziyaret etti.

Spor salonumuzda düzenlenen turnuvada kız takımımız Üsküdar İkincisi olurken erkek takımımız Üsküdar Dördüncüsü oldu.

Basketbolda kız ve erkek takımlarımız Üsküdar Üçüncüsü olmuştur.

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen Liseler Arası Basketbol Turnuvasında İkinci olan takımımız ikincilik ödülünü Mehmetçik Vakfına bağışladı.

Şbt

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen Basketbol Turnuvasında takımımız ikinci oldu.

Ock

Öğrencimiz ortaöğretim öğrencileri arasında yapılan resim yarışmasında ikinci oldu.

Ock

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen boğaz turundaydık.

Kız futbol takımımız Üsküdar ilçe turnuvasında üçüncü olmuştur.

Kas

Öğretmenler Günü İlçe Töreni Haydarpaşa Lisesinde yapıldı.

Nis

İstanbul Aydın Üniversitesi Eğitim Görevlisi Sosyolog – Yazar Polat DOĞRU’nun ilçemizdeki okulların rehber öğretmenlerine yönelik “HAYATA REHBER OLMAK” konulu semineri okulumuzda gerçekleşti.