"GENÇLERİN GÖZÜNDEN ZITLIK"TEMALI FOTOĞRAF YARIŞMAMIZ SONUÇLANDI

Fotoğrafçılık Kulübümüzün bu yıl 6.sını düzenlediği "Zıtlık"temalı yarışmamız sonuçlandı.Temaya farklı açılardan bakmanızı ve fotoğraflarınızı göndermenizi istediğimiz yarışmamızda 3 fotoğraf derece almaya hak kazandı.

Peki jürimiz fotoğrafları neye göre değerlendirdi?

Ufuk çizgisi, kadraj uygunluğu ve temaya uygunluk, jüri üyelerimiz Haluk Çobanoğlu, Bülent Özşeker ve Elife Uludeveci’nin fotoğrafları değerlendirmesinde belirleyici oldu.

Buna göre ilk 3’e giren fotoğraflar aşağıdaki gibi belirlendi:

1. Selim KURTUL (Ataşehir Ahmet Keleşoğlu Fen Lisesi)

24-05-2024

2. Zeynep Nisa KATI  (Ataşehir Ahmet Keleşoğlu Fen Lisesi)

24-05-2024

3. Tuna GENÇOĞLU (Turgut Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi)

24-05-2024

Haydarpaşa Lisesi olarak ilk üçe giren öğrencileri ve tüm katılımcıları tebrik ediyor,seneye de katılımlarını bekliyoruz.

Bu sene okulumuzun fiziki şartlarından dolayı ödül töreni ve sergimizi gerçekleştiremediğimizi üzülerek belirtmek isteriz.Katılımcılara setifikaları mail ile gönderilecektir.

Yarışmayı düzenleyen Fotoğrafçılık Kulübü öğrencilerimizi ve Danışman Öğretmenimiz Elife ULUDEVECİ'yi tebrik ediyor,desteklerinden dolayı okul aile birliğimize ve jüri üyelerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Yayın: 24.05.2024 - Güncelleme: 27.05.2024 08:33 - Görüntülenme: 310