T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ÜSKÜDAR - Haydarpaşa Lisesi

HAYDARPAŞA LİSESİ TANITIM GÜNLERİMİZ BAŞLIYOR!

Haydarpaşa Lisesi Yaz Tanıtımları Başlıyor!

Haydarpaşalı olmaya aday öğrenci ve velilerimiz için beklenen an geldi! Haydarpaşa Lisesi Yaz Tanıtımları'nı 28 Haziran 2024 tarihinden itibaren tercih döneminin sonuna kadar hafta içi ve hafta sonu fark etmeksizin her gün 10.00-16.00 saatleri arasında Altunizade Şehit Mehmet Yılmaz İlkokulu'nda gerçekleştireceğiz.

Haydarpaşalı olmaya aday öğrenci ve velilerimiz ile bireysel olarak ilgilendiğimiz tanıtımlarımızda okulumuzun köklü tarihi, başarılı mezunları, akademik eğitimi(hazırlık sınıfı, 12. sınıf, AP programı, olimpiyatlar ve başarılarımız vb.), kulüplerimiz ve en önemlisi ise yeni kampüs projemizi bütün detaylarıyla anlatıyor, tüm sorularınızı cevaplandırıyoruz.

Sizleri de tercih dönemi boyunca aramızda görmeyi çok isteriz.Hep dediğimiz gibi,Haydarpaşalı olmak bir ayrıcalıktır!

#TercihimHaydarpaşaLisesi  

Not:Kampüsümüzde 3 binamızın da inşaatı devam ediyor olup, süreç çok titiz bir şekilde Bakanlığımız ve İstanbul Valiliği tarafından takip ve kontrol edilmektedir.Pansiyon ve Spor /Konferans Salonları binamıza 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı başlangıcında, ana binamıza ise 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı başlangıcında geçiş hedeflenmektedir!

Altunizade Şehit Mehmet Yılmaz İlkokulu konum bilgisi: https://bit.ly/4biZ4yc (Hazırlık sınıflarımızın eğitim gördüğü, Altunizade'de inşaat halindeki kampüsümüzün çaprazında bulunan ortaokul)

Instagram hesabımız: https://www.instagram.com/haydarpasatanitim?igsh=MXEyZ3h4dDBzbm1rMw==

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 27.06.2024 - Güncelleme: 30.06.2024 14:34 - Görüntülenme: 1651
  Beğen | 7  kişi beğendi