Haydarpaşa Lisesi ve Bahçeşehir Koleji - Nakkaştepe İş Birliği

Bugün Bahçeşehir Koleji Nakkaştepe 50. Yıl Kampüsünden misafirlerimiz vardı. Lise Müdürü Timothy Timur ve zümre başkanları, okulumuz zümre başkanları ile çeşitli alanlarda ortak projeler yürütmek üzere görüşmelere başladı.

Uzun vadeli ve geniş kapsamlı olması planlanan projeler ile iki okul öğrencilerinin bilimsel çalışmalar yapması, öğretmenlerin  çalışma grupları kurarak deneyimlerini paylaşmaları, STEM çalışmaları, TÜBİTAK çalışmaları, sosyal etkinliklerde iş birliği, e-spor çalışmalarının yürütülmesi hedefleniyor.

(09.10.2019)

Yayın: 09.10.2019 - Güncelleme: 09.10.2019 23:21 - Görüntülenme: 656