Öğrencimiz Global Scribes TEDx Konuşmacısı Seçildi

Global Scribes katılımcısı öğrencimiz Haziran´da Boston´da yapılacak olan TEDx Konferansında konuşmacı olarak seçildi.

Öğrencimiz TEDx Konuşmacısı Olarak Seçildi

11. Sınıf öğrencimiz İrfan Kalender, bütün dünyadan aday öğrencileri geçerek, Haziran´da Amerika Birleşik Devletlerinin Boston şehrinde gerçekleştirilecek olan TEDx Konuşmalarında Global Scribes programını temsil edecek konuşmacı olarak seçildi. Öğrencimiz Haziran´a kadar geçecek süre zarfında alacağı çevrimiçi eğitimle konuşmasına hazırlanacak. Öğrencimizi başarısından dolayı kutluyoruz.

Instagram: @HaydarpasaScribes

(17.03.2018)

Global Scribes Nedir?

Bir UNESCO Projesi olan ve tüm dünyadan 8-25 yaş arasında gençlerin, din, dil, ırk ayrımı yapılmadan politik ve dini olmayan konularda paylaşımlarda bulunduğu ´Global Scribes´ isimli Uluslarası Yazarlık Platformudur.

Haydarpaşa Lisesinde Global Scribes

Okulumuz Ocak 2017´de imzalanan protokolle programa dahil oldu. İngilizce Konuşma Kulübü danışman öğretmenleri tarafından yürütülen proje kapsamında öğrencilerimiz İnternet üzerinden dünya üzerindeki diğer öğrencilerle iletişim kuruyor, paylaşımlarda bulunuyor.

DUYURU ARŞİVİMİZDEN:

Global Scribes Duyuru metni (19.12.2017)

We are so excited to announce that Global Scribes has been honored with a slot at TEDx in the Boston area. One scriber will be selected to represent Global Scribes on stage.

1- The selection will be in the beginning of March

2- The TEDx is in June

3- The scriber will be flown to Boston and all of these expenses will be covered or donated.

4- Proffessional coaching (lead by an MIT graduate) with that scriber will begin in March via Skype.

As soon as we have the official documents from TEDx, I will post the day and time for you all to join a Skype call for you to learn the criteria our Boards will be using to select the winning Scriber.

Perhaps the Scriber we are looking for is YOU!

Yayın: 19.12.2017 - Güncelleme: 17.03.2018 13:12 - Görüntülenme: 1196