Su Kullanma Bilinci Gezisi

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İSKİ arasında imzalanan protokol kapsamında Ömerli İçme Suyu Arıtma Tesisleri ile Paşaköy İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesislerine Gezi, Tanıtma ve Turizm Kulübü olarak 42 öğrenci ve 3 öğretmen eşliğinde eğitim gezisi yapıldı.

Eğitim gezisi kapsamında öğrenci ve öğretmenler yapılan sunumların ardından, eğitmenler ve görevliler gözetiminde bir eğitim turu da gerçekleştirdi.  Eğitim gezisine katılanlar Ömerli İçme suyu Arıtma Tesislerinde musluklardan dünya standartlarında kaliteli akan suların nasıl arıtıldığını yerinde inceleme fırsatı buldular. Paşaköy İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesislerinde ise kullanılmış suların hangi aşamalardan geçerek arıtıldığını ve çevreye zarar vermeden nasıl uzaklaştırıldığını gözlemlediler.

(29.11.2018)

Su Kullanma Bilinci GezisiSu Kullanma Bilinci GezisiSu Kullanma Bilinci GezisiSu Kullanma Bilinci GezisiSu Kullanma Bilinci GezisiSu Kullanma Bilinci Gezisi

Yayın: 30.11.2018 - Güncelleme: 30.11.2018 22:34 - Görüntülenme: 405