Tem

Müdür Dr. Ömer Faruk Araz FBTV´de yayımlanan "Eğitimde Farklı Bakış" programına konuk oldu.

Tem

Milli Eğitim Bakanlığından Haydarpaşa Lisesine ziyaret

Haz

Goethe Enstitüsü iş birliği ile yürütülen Almanca kursumuza katılan öğrencilerimize sınav yapıldı.

Haz

İngilizce bölümü tarafından düzenlenen münazara yarışması (Debate) sonuçlandı.

Uluslararası Ödül Programı (IntAward) bronz katılımcıları ile bir gece iki günlük kamp için Eskişehir´deydik.

Okulumuzda TÜBİTAK Bilim Fuarını gerçekleştirdik.

Haz

2016-2017 Eğitim Öğretim yılı mezuniyet töreni kültür merkezimizde yapıldı.

Haz

Uluslararası Ödül - The Duke of Edinburgh´s International Award (DoEIA) Programı bronz kategoriyi başarıyla tamamlayan öğrencilerimizin ödül töreni yapıldı.

Haz

Haydarpaşa Lisesi Mezunlar Derneği tarafından organize edilen pilav günümüz bu sene tarihi binamızda yapıldı.

Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Üsküdar´daki proje okullarının katıldığı panele katıldık.

Rehberlik servisi ve öğrencilerin birlikte yürüttükleri ve 3 dönem devam edecek olan ‘Bumerang Akıl Projesi’ kapsamında Teknopark İstanbul’u ziyaret ettik.

Sınıflar Arası Bilgi Yarışmamız HPAL Yarışıyor ´17 yapıldı.

YGS öncesi son ziyaretimizi Koç Üniversitesi’ne yaptık.

Ock

16-19 Ocak 2017 tarihleri arasında İstanbul’da bulunan 4 farklı vakıf üniversitesini ziyaret ettik.

Ara

Rehberlik Servisimiz tarafından düzenlenen gezide Boğaziçi Üniversitesi´ndeydik.