May

Uluslararası Ödül Programı (IntAward) bronz katılımcıları ile bir gece iki günlük kamp için Eskişehir´deydik.

May

Okulumuzda TÜBİTAK Bilim Fuarını gerçekleştirdik.

Haz

2016-2017 Eğitim Öğretim yılı mezuniyet töreni kültür merkezimizde yapıldı.

Haz

Uluslararası Ödül - The Duke of Edinburgh´s International Award (DoEIA) Programı bronz kategoriyi başarıyla tamamlayan öğrencilerimizin ödül töreni yapıldı.

Haz

Haydarpaşa Lisesi Mezunlar Derneği tarafından organize edilen pilav günümüz bu sene tarihi binamızda yapıldı.

May

Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Üsküdar´daki proje okullarının katıldığı panele katıldık.

May

Rehberlik servisi ve öğrencilerin birlikte yürüttükleri ve 3 dönem devam edecek olan ‘Bumerang Akıl Projesi’ kapsamında Teknopark İstanbul’u ziyaret ettik.

May

Sınıflar Arası Bilgi Yarışmamız HPAL Yarışıyor ´17 yapıldı.

YGS öncesi son ziyaretimizi Koç Üniversitesi’ne yaptık.

Ock

16-19 Ocak 2017 tarihleri arasında İstanbul’da bulunan 4 farklı vakıf üniversitesini ziyaret ettik.

Ara

Rehberlik Servisimiz tarafından düzenlenen gezide Boğaziçi Üniversitesi´ndeydik.

Öğretmenler Günü İlçe Töreni Haydarpaşa Lisesinde yapıldı.

Nis

Rehberlik servisimizin düzenlediği gezide 11. sınıf öğrencilerimiz İstanbul Teknik Üniversitesi Maslak Kampüsünü gezme ve üniversite hakkında ayrıntılı bilgi edinme fırsatı buldu.

Haz

Pilav günümüzde mezunlarımız, yönetici ve öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz bir aradaydık.

Nis

İstanbul Aydın Üniversitesi Eğitim Görevlisi Sosyolog – Yazar Polat DOĞRU’nun ilçemizdeki okulların rehber öğretmenlerine yönelik “HAYATA REHBER OLMAK” konulu semineri okulumuzda gerçekleşti.