OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL DUYURUSU

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL DUYURUSUDUR

Sayın Velilerimiz;

Okul Aile Birliğimizin 2023-2024 eğitim öğretim yılı genel kurulu 13  Ekim 2023 Cuma günü saat 15.00’de okulumuz Göztepe kampüsünde, çoğunluk sağlanamadığı takdirde 20 Ekim 2023 cuma tarihinde aynı yer ve saatte nisapsız  olarak yapılacaktır.

GÜNDEM MADDELERİ:

1-      Açılış, yoklama ve toplantı yeter sayısının tespiti.

2-      Saygı duruşu ve İstiklal Marşı.

3-      Açık oylama ile bir divan başkanı ve bir kâtip üye seçiminin yapılması.

4-      Okul Aile Birliği Başkanının Genel Kurul Açılış Konuşması.

5-      Okul Müdürünün Konuşması

6-      2022-2023 dönemine ait yönetim kurulu faaliyet raporunun okunması, gelir gider tablosunun sunulması, görüşülmesi ve ibraya sunulması.

7-      2022-2023 dönemine ait denetim kurulu raporunun okunması, görüşülmesi ve ibraya sunulması.

8-      Yönetim ve Denetleme Kurulu seçimleri için aday listelerinin belirlenmesi ve DİVAN’a sunulması.

9-      Okul Aile Birliği Yönetim Kuruluna 5 asil 5 yedek ve denetleme kuruluna 1 asil ve 1 yedek üyenin açık oylama ile seçilmesi.

10-   2023-2024 eğitim öğretim yılı tahmini bütçenin muhasip üye tarafından ve çalışma planının kurula sunulması.

11-   İhtiyaçların giderilmesine yönelik okul-aile birliği yönetim kurulunun yetkilendirilmesi.

12-   Dilek ve Temenniler.

13-   Kapanış.

Ünal Koç                                                                                                    Vahdet Kemal ORAL

Okul Aile Birliği Başkanı                                                                                   Okul Müdürü

Yayın: 20.09.2023 - Güncelleme: 20.09.2023 15:34 - Görüntülenme: 468