Tem

Yayın yelpazemiz genişliyor. Hazırlık sınıfı öğrencileri tarafından kaleme alınan yazıların derlemesi olan dergi "Voice of Prep" yayında.

Tem

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Mezunlarımızı muhteşem bir törenle uğurladık.

Haz

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı kapanış töreni yapıldı.

Haz

Hazırlık sınıfı öğrencilerimize Bahçeşehir Üniversitesi Hazırlık Birimi tarafından yapılan sınav sonucunda hak ettikleri sertifikaları verildi.

Haz

Hazırlık sınıfı öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından düzenlenen sene sonu gösterisi "Prep Show" Orhan Özokur Konferans Salonunda yapıldı.

Haz

Dijital tarih dergisi Mecmua-i Tarih´in yeni sayısı yayında.

Marmara Üniversitesi Oyun Geliştirme Kulübü Yönetim Kurulu üyesi, Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi, mezunumuz Ömer Faruk Gönen (HL´78) okulumuzda bir seminer verdi.

Öğrencilerimiz tarafından farklı alanlarda yapılan projeler Bilim Fuarında sunuldu.

Edinburgh Dükü Uluslararası Ödül Programı Bronz Sertifika Törenimizi Konferans Salonumuzda gerçekleştirdik.

Bayramı spor salonumuzda gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle kutladık.

12. sınıf öğrencilerimizle son yıllarda mezunlarımızın en çok tercih ettiği bölümlerden biri olan Moleküler Biyoloji ve Genetik alanını tanıdık.

Tiyato Kulübü danışman öğretmenleri ve öğrencilerinin aylarca süren hazırlığı sonunda "Pinti Hamit" isimli oyun sergilendi.

Şbt

Haydarpaşa Lisesi Open ´18: Liseler Arası Münazara Turnuvası 12-13 Mayıs´ta okulumuzda düzenlendi.

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumları arasında düzenlenen II. Ulusal Bilim Kampına katıldık.

Uluslararası Ödül Programı (The Duke of Edinburgh´s International Award) bronz kategori Macera & Keşif Kampı için Eskişehir´deydik.