Nis

İstanbul Teknik Üniversitesinde düzenlenen robot yarışmalarına katıldık.

Nis

Haydarpaşa Lisesi öğrencileri baharı kültür sanat faaliyetleriyle karşılamaya devam ediyor.

Nis

6-11 Nisan tarihleri arasında Gezi-Tanıtma ve Turizm Kulübü ile Tarih ve Medeniyet Kulübü tarafından düzenlenen, balkanlardaki kültürel mirasımızı keşfetmek için Yunanistan-Makedonya-Kosova ve Bulgaristan ülkelerini kapsayan 4 gece 5 gündüz süreli gezimizi gerçekleştirdik.

Nis

Kabataş Erkek Lisesi Tarih Kulübü tarafından düzenlenen "2. Büyüteç Tarih Ulusal Öğrenci Sempozyumu"nda öğrencimiz bildirisini sundu.

Nis

Scrabble Turnuvası tarafından düzenlenen okul içi turnuvamız tamamlandı.

Nis

Global Scribes Kurucusu Cynthia English okulumuzda programın katılımcılarıyla buluştu.

18 Mart 1915 Çanakkale Deniz Zaferinin yıldönümünde düzenlediğimiz törende tüm şehitlerimizi saygıyla andık.

Ara

Global Scribes katılımcısı öğrencimiz Haziran´da Boston´da yapılacak olan TEDx Konferansında konuşmacı olarak seçildi.

Nis

Haydarpaşa Lisesi Eğitim Vakfı tarafından öğretmenlerimizle kahvaltıların üçüncüsü gerçekleştirildi.

Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün tertip ettiği Eğitimde Öncü ve Örnek Şahsiyetler konferanslar serisinde İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Samsakçı, Cumhuriyet Dönemi edebiyat, kültür ve sanat hayatımızın önemli ve âbide şahsiyetlerinden Sâmiha Ayverdi hakkında öğrencilerimizle söyleşti.

İngilizce Konuşma Kulübü tarafından üçüncüsü düzenlenen İngilizce Bilgi Yarışması ´Quiz Show´ hazırlık sınıfları arasında yapıldı.

Haydarpaşa Lisesi Liseler Arası İngilizce Münazara Turnuvası (Haydarpaşa Debating Championship 2018) yapıldı.

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen Liseler Arası Basketbol Turnuvasında İkinci olan takımımız ikincilik ödülünü Mehmetçik Vakfına bağışladı.

Şbt

Medeniyet Bilinci ve Arapça Konuşma Kulübü öncülüğünde gerçekleştirilen kampanyada öğrencilerimizin mektupları Mehmetçiğe ulaştırıldı.

Şbt

Dağcılık, İzcilik ve Oryantiring Kulübü çatısı altında faliyet gösteren Orienteering Grubundaki öğrencilerimiz ve iki öğretmenimiz İTÜ Orienteering Kulübü tarafından düzenlenen ITU-O Days 2018 kapsamında Burgazada´da düzenlenen kısa mesafe yarışmasına katıldı.