Etiket Sonuçları: İTÜ

Kas

Goethe Enstitüsü İstanbul tarafından düzenlenen video yarışmasında öğrencilerimiz geçtiğimiz senelerde olduğu gibi yine dereceler aldı.

Nis

Rehberlik servisimizin koordinatörlüğünde gerçekleştirilen etkinlikte, İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Duygu Ağaoğulları 11 ve 12. sınıf öğrencilerimize bölüm tanıtımı yaptı.

Mrt

11. Sınıflardan 19 öğrencimizle İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesine bir gezi düzenlendi.

Şbt

İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Kampüsünde gerçekleştirilen Tanıtım Günlerine katıldık.

Nis

İstanbul Teknik Üniversitesinde düzenlenen robot yarışmalarına katıldık.

Ock

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcılarından olan Prof. Dr. Telem Gök Sadıkoğlu okulumuzdaydı.

Prof. Dr. Mehmet Karaca Konferans Salonunda öğrencilerimize hitap etti.

Nis

Rehberlik servisimizin düzenlediği gezide 11. sınıf öğrencilerimiz İstanbul Teknik Üniversitesi Maslak Kampüsünü gezme ve üniversite hakkında ayrıntılı bilgi edinme fırsatı buldu.

Ara

Rehberlik Servisimizin düzenlediği gezide 12. sınıf öğrencilerimiz İsanbul Teknik Üniversitesi hakkında bilgi aldı.

Haz

Rehberlik servisinin düzenlediği gezilerde 11. sınıf öğrencilerimiz İstanbul Teknik ve Boğaziçi Üniversitesindeydiler...