Sportif Başarılar

Turnuvalarda kazanılan bireysel başarılar ve takım başarıları

Spor salonumuzda düzenlenen turnuvada kız takımımız Üsküdar İkincisi olurken erkek takımımız Üsküdar Dördüncüsü oldu.

Antalya 100. Yıl Okçuluk tesislerinde gerçekleşen 2018 Gençlik Kupası Okçuluk yarışmalarında öğrencimiz Berra Kafalıer Klasik Yay Yıldızlar Kategorisinde birinci olmuştur.

Basketbolda kız ve erkek takımlarımız Üsküdar Üçüncüsü olmuştur.

Nis

Öğrencimiz Ceren Sare Reis Ankara´da yapılan Türkiye Şampiyonasında Wushu Taolu branşında ikinci oldu.

Nis

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından Antalya 100. Yıl Okçuluk Tesislerinde düzenlenen Bahar Kupasında öğrencilerimiz dereceye girdi.

Nis

Heybeliada´da yapılan Okullar Arası İstanbul Yelken Yarışmasında öğrencimiz Göktuğ Gültekin İstanbul 3.sü olarak Okulumuzu Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazanmıştır.

Genç Kız B Takımımız Türkiye Finallerinde

Kız Voleybol Takımımız Tokat grubunda yaptığı dört maçı da kazanarak Türkiye Şampiyonasında oynama hakkı kazandı.

Okul Sporları İstanbul İl Birinciliği müsabakalarına katıldık.

19-22 Şubat 2018 tarihlerinde Kütahya´da yapılan grup maçlarında takımımız üç müsabakada da galip geldi.

Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonasında öğrencimiz üçüncü oldu.

Voleybol Gençler B Kategorisinde Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandık.

Voleybol Gençler Kategorisinde grupları geçtik.

27.11.2017 Pazartesi günü yapılan 5-6.lık maçına çıktık ve 6. olduk.

Haz

İstek Belde Okullarında gerçekleştirilen müsabakada takımımız Burhan Felek Anadolu Lisesi hentbol takımını mağlup ederek üçüncülüğe ulaşmıştır.