Etiket Sonuçları: bilim

Haz

9/D sınıfı öğrencileri rehber öğretmenleri gözetiminde, geçen yıl kaybettiğimiz büyük ilim adamı Fuat Sezgin'in kurduğu İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Müzesini ziyaret etti.

Nis

9 Nisan 2019 Salı günü İstanbul Üniversitesi öğretim üyesi Onkolog Yavuz Dizdar okulumuzda biz Haydarpaşa Liseli genç beyinler ile buluştu.

Bilim Buluşmaları kapsamında Prof. Dr. Nihat Berker konuğumuz oldu.

11. Sınıflardan 19 öğrencimizle İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesine bir gezi düzenlendi.

Ock

Yirmi öğrenci ve iki öğretmenimizle Kocaeli Bilim Merkezine gezi düzenledik.

Ara

2017-2018 Eğitim Öğretim yılında başladığımız Bilim Buluşmaları kaldığı yerden devam ediyor.

Öğrencilerimiz tarafından farklı alanlarda yapılan projeler Bilim Fuarında sunuldu.

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumları arasında düzenlenen II. Ulusal Bilim Kampına katıldık.

Şbt

Bilim Buluşmalarının dördüncüsünü Dr. Semir Beyaz ile gerçekleştirdik.

Şbt

Maltepe Üniversitesi ev sahipliğinde 12-14 Şubat 2018 tarihlerinde düzenlenen ve Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne bağlı Özel Program ve Proje Uygulanan Eğitim Kurumlarının katıldığı BİLİM KAMPIndaydık.

Ock

12. Sınıf öğrencilerimiz SBÜ Tıp Fakültesini gezdi.

Ock

Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Türker Kılıç okulumuzdaydı.

Ock

TAF Network iş birliği ile gerçekleştirdiğimiz Bilim Buluşmalarının üçüncüsünde Prof. Dr. Sinem Ezgi Gülmez öğrencilerimiz telekonferans yöntemi ile Fransa´dan seslendi.

Haydarpaşa Lisesi Bilim Buluşmaları devam ediyor.

Bilim Buluşmalarının İlkini Prof. Dr. Utkan Demirci ile gerçekleştirdik.

Okulumuzda TÜBİTAK Bilim Fuarını gerçekleştirdik.