Etiket Sonuçları: yurt

Tem

Gezi Tanıtma ve Turizm Kulübü tarafından düzenlenen gezide öğrencilerimiz altı ülkede belirlenen şehirleri gezdi.

Gezi-Tanıtma ve Turizm kulübü tarafından 1 Mayıs 2019 tarihinde "Safranbolu-Amasra" gezisi yapıldı.

Nis

1-6 Nisan 2019 tarihleri arasında Gezi Tanıtma ve Turizm Kulübü tarafından düzenlenen, Balkanlardaki kültürel mirasımızı keşfetmek için Yunanistan, Makedonya ve Kosova´yı kapsayan gezimizi gerçekleştirdik.

Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek pansiyonumuzda kalan öğrencilerle "Aile Sıcaklığında Sohbetler" gerçekleştirdi.

Şbt

Kayak sporuna ilgi duyan ve spor dalı ile ilgilenen öğrencilerimizle Uludağ Kayak Merkezine 22-24 Şubat tarihleri arasında keyifli ve yorucu bir gezi düzenledik.

Kas

Rehberlik Servisi öğretmenlerimiz tarafından düzenlenen gezide Ankara´ya gidildi.

3-6 Mayıs 2018 tarihleri arasında Gezi, Tanıtma ve Turizm Kulübü ile Türk Tarihi ve Medeniyeti Kulübü tarafından düzenlenen, Ege Bölgesi’ndeki tarihi, coğrafi, kültürel ve turistik mekânları keşfetmek için İzmir-Aydın-Denizli illerini kapsayan 2 gece 3 gündüz süreli gezimizi gerçekleştirdik.

Nis

6-11 Nisan tarihleri arasında Gezi-Tanıtma ve Turizm Kulübü ile Tarih ve Medeniyet Kulübü tarafından düzenlenen, balkanlardaki kültürel mirasımızı keşfetmek için Yunanistan-Makedonya-Kosova ve Bulgaristan ülkelerini kapsayan 4 gece 5 gündüz süreli gezimizi gerçekleştirdik.

Kanada´da yaşam ve eğitim imkanları konulu konferans yapıldı.

Kas

Rehberlik Servisi tarafından düzenlenen gezide kırk üç öğrencimiz ile Ankara´daydık.

Haz

"Haydarpaşa Lisesi Osmanlı Başkentlerini Geziyor ve Kendi Gerçeğini Keşfediyor" Projesi kapsamında Edirne´deydik.

5-6-7 Mayıs Tarihlerinde 43 kişilik 11. Sınıf öğrenci grubumuzla İzmir Selçuk, Efes ve Denizli Pamukkale’yi gezdik.

21-23 Nisan 2017 tarihleri arasında Gezi, Tanıtma ve Turizm Kulübü organizasyonu ile öğrencilerimizin Kapadokya bölgesinin tarihi ve coğrafi özelliklerini tanımalarını sağlayarak kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla “Kapadokya Gezisi” yapıldı.

Nis

Türk Tarihi ve Medeniyeti Kulübü tarafondan düzenlenen gezide Bursa´daydık.

Otuz öğrenci ve üç öğretmen ile Uludağ´daydık.

Ağu

Okul pansiyonumuz ile ilgili bilgi ve belgeleri burada bulabilirsiniz. Pansiyon iş ve işlemleri ile müdür yardımcısı Cafer Pektaş ilgilenmektedir.

Nis

Gezi-İnceleme ve Turizm Kulübü organizasyonu ile İspanya’da idik.

Haz

5 Haziran 2016 Pazar günü Gezi tanıtma ve Turizm Kulübü organizasyonu ile “Abant –Gölcük Gezisi” gerçekleştirdik.

Rehberlik servisimizin düzenlediği gezide öğrencilerimiz ODTÜ Kuzey Kıbrıs´ın misafiri oldular.

Gezi-Tanıtma ve Turizm Kulübünün organizasyonuyla Orta Avrupa Turu yapıldı.

Gezi-Tanıtma ve Turizm Kulübünün organize ettiği Balkan turu gerçekleştirildi.

Kıbrıs ODTÜ´nün davetlisi olarak Kıbrıs´a gittik.

Nis

Gezi-Tanıtma ve Turizm kulübü tarafından 22 Nisan 2015 tarihinde “Safranbolu- Amasra” gezisi yapıldı.

Haz

15-20 Mayıs tarihleri arasında Gezi-Tanıtma ve Turizm Kulübü tarafından düzenlenen, balkanlardaki kültürel mirasımızı keşfetmek için Yunanistan-Makedonya-Kosova ve Bulgaristan ülkelerini kapsayan 4 gece 5 gündüz süreli gezimizi gerçekleştirdik.

Kıbrıs ODTÜ’nün davetlisi olarak gidilen akademik amaçlı KKTC gezimizde;  yavru vatanı ziyaret etme fırsatı bulduk, Girne, Lefkoşa, Güzelyurt ve Lefke şehirlerini gezdik.