Şbt

Oryantiring kız takımımız İstanbul 2.si, erkek takımımız İstanbul 4.sü olarak Türkiye Şampiyonası yarı finaline gitmeye hak kazandılar.

Ock

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Birinci Kanaat Dönemi kapanış töreni ile sona erdi.

Ock

Sanat Tarihi Kulübü öğrencileri gezgin danışman öğretmenleri rehberliğinde bol gezmeli bir "Müzede Selfie Günü" geçirdi.

Ock

Okulumuz ve İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi arasında akademik iş birliği protokolü imzalandı

Ock

Kariyer Günlerinde Bahçeşehir Üniversitesi Rektör Danışmanı Turgay Polat öğrencilerimize bir sunum yaptı.

Ock

Kariyer günleri farklı etkinliklerle devam ediyor.

Ock

Kariyer Günleri kapsamında gerçekleştirdiğimiz etkinliklerde bu sefer konuğumuz Haydarpaşa Lisesi 1976 mezunu Hasan Arat oldu.

Ock

Öğrenci Meclisi ve Rehberlik Servisi iş birliği ile düzenlenen Kariyer Günlerine velilerimiz konuk oldu.

Ock

Yirmi öğrenci ve iki öğretmenimizle Kocaeli Bilim Merkezine gezi düzenledik.

Ock

Kariyer Günleri kapsamında bölümleri tanımaya devam ediyoruz.

Ock

Öğrenci Meclisi ve Rehberlik Servisi koordinatörlüğünde yürütülen Kariyer Günlerinde son üç yılda 18 mezunumuzun tercih ettiği Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümü tanıtımı yapıldı.

Ock

Scrabble Kulübü tarafından okul içinde düzenlenen turnuvaya 40 öğrenci katıldı ve hünerlerini sergiledi.

Ock

Tanıtım Birimimiz tarafından organize edilen Tanıtım Günleri her ay belli bir günde yapılıyor.

Ock

104 Yıl önce Rus işgali altındaki bölgeye düzenlenen harekatta donarak şehit olan on binlerce askerin anıldığı etkinliklere katıldık.

Ock

Talim Terbiye Kurulu Başkanı Alpaslan Durmuş ve Maarif Müfettişleri İstanbul Koordinatörü Hastürk Yılmaz, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, Şube Müdürü Hasan Akgül okulumuzu ziyaret etti.