Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk´ü ölümünün 80. yıl dönümünde düzenlediğimiz törende sevgi ve saygıyla andık.

Kas

Haydarpaşa Lisesi öğrencileri Edebiyat zümresi öğretmenleri eşliğinde, İstanbul Üniversitesi tarafından tertip edilen “Vefâtının 60. Yılında Yahya Kemal Beyatlı” paneline katıldılar.

Kas

Rehberlik Servisi öğretmenlerimiz tarafından düzenlenen gezide Ankara´ya gidildi.

Kas

Okuma Kulübü tarafından düzenlenen Bi´ Kahve Arası oturumlarının ikincisi 1 Kasım´da yapıldı.

Ekm

Cumhuriyetimizin 95. yılını okulumuzda coşkuyla kutladık.

Ekm

Mol Gününde kimya öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin hazırladığı etkinlikler yapıldı.

Ekm

TEDx Kulübü tarafından düzenlenen TEDxHaydarpaşaHighSchool etkinliği başarı ile gerçekleştirildi.

Ekm

2018-2019 Eğitim Öğretim yılında Okuma Kulübü tarafından düzenlenecek olan "Bi´ Kahve Arası" etkinliklerinin ilki yapıldı.

Eyl

Atatürk´ün emriyle kurulan ve 26 Eylül 1934´te Haydarpaşa´daki tarihi binada eğitime başlayan Haydarpaşa Lisesi 84 yaşında.

Ekm

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte okulumuzda gazilerimizi ağırladık.

Eyl

Kulüp Tanıtım Günleri 25-26 Eylül günlerinde yapıldı.

Eyl

Öğrencimiz video yarışmasında birincilik kazandı.

Eyl

Liseye yeni başlayan öğrenciler yoğun bir haftayı geride bırakıyor.

Eyl

Okul bahçesinde gerçekleştirilen Açılış Töreni ardından Orhan Özokur Konferans Salonundaki Açılış Dersi ile yeni dönem başladı.