8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Girişimcilik Kulübümüzün Eğitim Vakfı desteği ile düzenlendiği etkinlikte Kadın Girişimciler Derneği (KADİGER)´den gelen misafirlerimizle bir söyleşi gerçekleştirildi.

20 Şubat 2019´da vefat eden büyük tarihçi, Haydarpaşa Lisesi mezunu Prof. Dr. Kemal Karpat anısına, Şehir Üniversitesinde kendisiyle beraber çalışmış olan Doç. Dr. Alim Arlı ile bir söyleşi gerçekleştirildi.

Üsküdar İlçe Spor Turnuvasında erkek ve kız takımlarımız final oynadı.

11. Sınıflardan 19 öğrencimizle İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesine bir gezi düzenlendi.

Şbt

Okul Tanıtım Ekibimiz tarafından gerçekleştirilen tanıtımda ortaokul öğrencilerini ve öğretmenlerini ağırladık.

Şbt

Kayak sporuna ilgi duyan ve spor dalı ile ilgilenen öğrencilerimizle Uludağ Kayak Merkezine 22-24 Şubat tarihleri arasında keyifli ve yorucu bir gezi düzenledik.

Şbt

Okuma Kulübü tarafından düzenlenen Bi´ Kahve Arası oturumunda bir araya gelindi.

Şbt

Üsküdar Şemsipaşa Kütüphanesinde 10 Kütüphanede 10 Edebiyatçı Etkinliğindeyiz.

Şbt

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Anadolu Tarih ve Kültür Birliği Buluşmalarının Mardin ayağına Haydarpaşa Lisesi olarak davet edildik.

Şbt

İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Kampüsünde gerçekleştirilen Tanıtım Günlerine katıldık.

Şbt

Haydarpaşa Lisesi tarihinde ilk defa hentbol turnuvası düzenlendi.

Şbt

Haydarpaşa Lisesi öğrencileri, Edebiyat öğretmenleri eşliğinde Bağlarbaşı Kültür Merkezinde düzenlenen Üsküdar Kitap Fuarını ziyaret ettiler.

Ara

Haydarpaşa İngilizce Münazara Turnuvası 2019 (Haydarpaşa Debating Championship 2019) 9-10 Şubat 2019 tarihlerinde yapıldı.

Şbt

2018 Üniversite Sınavı sonucunda beş öğrencimizin yerleştiği Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesine gittik.

Ara

MUN Kulübü tarafından düzenlenen Haydarpaşa Lisesi Model Birleşmiş Milletler Konferansı 28-31 Ocak 2019 tarihlerinde okulumuzda yapıldı.