Uluslararası Ödül Programı (The Duke of Edinburgh´s International Award) bronz kategori Macera & Keşif Kampı için Eskişehir´deydik.

Haydarpaşa Lisesi mezunu değerli şair Cemal Süreya adına ilkini gerçekleştirdiğimiz Şiir Yarışması sonuçlandı.

Haydarpaşa Lisesi Eğitim Vakfı yöneticileri ile öğretmenlerimiz ve yöneticilerimiz kahvaltıda bir araya geldi.

Şbt

Fotografi ve Sinematografi Kulübü tarafından düzenlenen Fotoğraf Yarışmasının ödül töreni 8 Mayıs 2018 Salı günü Niyazi Çıtakoğlu Salonunda yapıldı ve dereceye giren çalışmalar Orhan Özokur Kültür Merkezinde sergilendi.

3-6 Mayıs 2018 tarihleri arasında Gezi, Tanıtma ve Turizm Kulübü ile Türk Tarihi ve Medeniyeti Kulübü tarafından düzenlenen, Ege Bölgesi’ndeki tarihi, coğrafi, kültürel ve turistik mekânları keşfetmek için İzmir-Aydın-Denizli illerini kapsayan 2 gece 3 gündüz süreli gezimizi gerçekleştirdik.

Goethe Enstitüsü tarafından hazırlanan, Beyoğlu sokaklarında geçen ve "Alman izlerine" ilişkin ilginç sorular içeren keşif turuna katılan öğrencilerimiz tempolu ve eğlenceli bir gün geçirdiler.

Öğrencilerimiz bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen İstanbul Gençlik Festivalinde keyifli bir gün geçirdiler.

Âşiyân Baharda Bir Başka Güzel

Nis

Haydarpaşa Konuşmaları (Haydarpaşa Talks) etkinliğimizin ilkini gerçekleştirdik.

Nis

Öğrencimiz Berra Kafalıer İstanbul dördüncüsü oldu.

Nis

Kültür Merkezinde düzenlediğimiz programda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladık.

Nis

Haydarpaşa Lisesinin kültür, sanat ve edebiyat  sevdalısı öğrencileri Dolmabahçe Sarayı’ndaki Millî Saraylar Resim Müzesini ziyaret ettiler.

Nis

Yirmi son sınıf öğrencilerimiz Özyeğin Üniversitesinde Pilotaj hakkında bilgi aldı.

Nis

Kızılay ve Yeşilay Kulübü, 30. Kalp Haftası Programı kapsamında Türk Kalp Vakfının katılımıyla gerçekleştirilen "İlkyardım, Spor, Sağlık, Beslenme" konulu seminer okulumuzun Niyazi Çıtakoğlu Salonunda düzenlendi.

Nis

Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Tıp Fakültesi dekanı Prof. Dr. Yasemin Alanay okulumuzda.